Prima pagină » Flutur, principalul sprijin al lui Rareș Bogdan la Botoșani
Politică

Flutur, principalul sprijin al lui Rareș Bogdan la Botoșani

Vizita lui Rareș Bogdan la Botoșani a scos în evidență un aspect deja de notorietate, acela că pe plan local la europarlamentare PNL orbitează în jurul primarului Cătălin Flutur, principalul vector de imagine al liberalilor.

Cătălin Flutur i-a prezentat vedetei TV Rareș Bogdan proiectele cu fonduri europene prin care încearcă să schimbe municipiul Botoșani, iar vizita la Aquaparkul Cornișa l-a surprins pe fostul moderator TV. 




”Am încercat să le prezint distinșilor oaspeți ce am făcut cu banii europeni. Când vorbim de bani europeni știm că dacă s-a întâmplat ceva în Botoșani s-a întâmplat doar datorită fondurilor europene importante atrase. Noi nu avem alți bani de dezvoltare. Până acum am atras 120 milioane euro în Botoșani. Mai avem un portofoliu de 70 milioane euro care intră în lucru”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Acesta a încercat să ajungă la inimile botoșănenilor și a spus că pentru el pictorul botoșănean Octav Băncilă este cel mai bun și că Botoșani este cel mai bun loc din țară în care românii pot face turism cultural.  

Deși PNL Botoșani a avut în ultimii cinci ani un europarlamentar, deși are un senator președinte, cel mai important nume ale liberalilor botoșăneni continuă să rămână Cătălin Flutur, iar Ludovic Orban a confirmat asta.