Prima pagină » FOTO-VIDEO Rareș Bogdan vizită la Cornișa, plimbare la pas prin Botoșani și participarea la slujba de la Mănăstirea Vorona
Politică

FOTO-VIDEO Rareș Bogdan vizită la Cornișa, plimbare la pas prin Botoșani și participarea la slujba de la Mănăstirea Vorona

Vedeta TV Rareș Bogdan, primul pe lista PNL pentru alegerile Europarlamentare, a venit la Botoșani și  a încercat să resusciteze partidul pe plan local.

 

Vizita a început devreme și primul obiectiv vizitat, înainte de ora 10.00, a fost Parcul Cornișa. Rareș Bogdan a fost însoțit de Ludovic Orban, primarul Cătălin Flutur, europarlamentarul Mihai Țurcanu, senatorul Costel Șoptică, deputatul Cristian Achiței, secretarul general al PNL Botoșani Cătălin Rotundu, consilierii locali Maricel Maxim, Gabriel Alecsandru, Andrei Amos, Cătălin Boboc și Mihai Ștefan.

 



 

Rareș Bogdan s-a arătat încântat de cum arată Aquaparkul Cornișa și a spus că în București sunt două investiții private de acest gen, iar din Capitală până la Botoșani nu a mai văzut așa ceva.

”Sunt convins că acest obiectiv va transforma din punct de vedere turistic municipiul Botoșani și că va atrage și turiști din județele vecine, dar și din Republica Moldova și Ucraina”, a declarat Rareș Bogdan.

Acesta a încercat să ajungă la inimile botoșănenilor și a spus că pentru el pictorul botoșănean Octav Băncilă este cel mai bun și că Botoșani este cel mai bun loc din țară în care românii pot face turism cultural.

A urmat apoi o conferință de presă la sediul PNL Botoșani, timp în care Rareș Bogdan a fost așteptat de tinerii liberali conduși de Tiberiu Nichiteanu, Radu Grigoraș și Monica Răileanu pentru a face o plimbare la pas prin municipiu, prilej cu care primarul Cătălin Flutur l-a invitat în sediul Primăriei Botoșani. 

La ora 17.00 este programată o întâlnire cu membrii și simpatizanții PNL la Casa Sindicatelor, după care Rareș Bogdan și câțiva membri din conducerea PNL vor asista la slujba de la Mănăstirea Vorona.