Prima pagină » Chelariu: ”În decembrie 5-6 primari, oropsiți ai sorții, au avut bani pentru Dubai”
Politică

Chelariu: ”În decembrie 5-6 primari, oropsiți ai sorții, au avut bani pentru Dubai”

Mihaela Hunca si Dumitru Chelariu, liderii Pro Romania Botosani
Mihaela Hunca si Dumitru Chelariu, liderii Pro Romania Botosani

Liderul Pro România Botoșani, Dumitru Chelariu, acuză autoritățile județene de împărțirea pe criterii strict politice a fondurilor.

 

Acesta susține că primarii PSD, dar și cei din PNL care au înțelegeri cu partidul de guvernământ, au primit atât la finele anului trecut, cât și în 2019, mult mai mulți bani decât comune de același rang dar administrate de primari care nu sunt social-democrați.

Chelariu cere PSD-ului să îl taxeze pe el ca om politic și nu pe cetățenii comunei pe care o reprezintă, Pomârla.

 

 

 

”Aș vrea să fiu sancționat eu, nu cetățenii comunei. Nu vin cu lucruri închipuite, care nu se întâmplă. Matematica la partidul stat este alta. Legile Justiției sunt o prioritate de cel mai înalt rang de doi ani de zile. Eu despre botoșăneni vorbesc acum”, a declarat Dumitru Chelariu, primarul comunei Păltiniș.

Acesta a precizat că în ianuarie au fost câțiva primari care au plecat ”în Dubai” în baza sumelor primite la sfârșitul anului, în timp ce comuna sa și a celor conduse de primari non-PSD nu au buget suficient.

”Anumiți colegi la care poștașul a venit pe 20 decembrie, în ianuarie au plecat în Dubai. Vreo 5-6 oropsiți ai sorții care au avut bani pentru misiuni economice internaționale. Nu critic colaboarea pentru că și eu am colaborare cu parteneri din alte țări, dar aș vrea să-i văd cu rezultate de acolo unde se duc. Dacă o exploatează doar turistic… e problema lor”, a concluzionat Chelariu.