Prima pagină » Are programate angajări tot anul și analizează piața: ”Botoșani nu este o piață foarte stabilă. Rămânem, dar așteptăm proiectele mari”
Economic

Are programate angajări tot anul și analizează piața: ”Botoșani nu este o piață foarte stabilă. Rămânem, dar așteptăm proiectele mari”

Un om de afaceri care deține una dintre cele mai cunoscute stații de betoane din Botoșani susține că piața locală a construcțiilor este una nesigură.

Acesta susține că proiectele mari anunțate în ultimii ani nu s-au materializat, iar asta este principala problemă.

Alexandru Cozma este administratorul stației de betoane Nova Solar MBB, una dintre cele mai cunoscute afaceri de profil din județ.

 

 

 

loading…

 

”Proiecte de anvergură sunt anunțate în Botoșani de când am venit eu, de vreo patru ani. Am auzit că va fi un Kaufland nou, că va fi încă un Lidl, că se va face drumul Târgu Frumos-Botoșani, dar sunt proiecte la care nu s-a întâmplat nimic. Nu știu ce așteptări să avem. Botoșani nu este o piață foarte stabilă tocmai din acest punct de vedere. Dar asta este mai peste tot, nu doar la Botoșani. Poate Oradea este o exepție”, a declarat Alexandru Cozma.

 

 

Acesta susține că și în 2019 Nova Solar MBB are programate angajări pe tot parcursul anului ca urmare a migrării forței de muncă.

”Nu este ușor, dar facem tot ce putem pentru a face față problemei forței de muncă”, a completat Cozma.