Prima pagină » Vrem autostradă! Pentru noi, pentru copiii noștri, pentru generațiile viitoare!
Știri locale

Vrem autostradă! Pentru noi, pentru copiii noștri, pentru generațiile viitoare!

Am preluat evenimentul organizat de PNL Botoșani pentru că este genul de acțiune la care orice botoșănean și orice moldovean trebuie să-i acorde sprijinul pentru că nu are nicio legătură cu politica.

Este ceva ce cu toții trebuie să cerem și mă aștept ca și pesediștii normali să participe la acțiune pentru că este despre locul în care trăiesc ei.

O șosea de mare viteză care să ne conecteze la Occident este singura speranță pentru această zonă pentru investiții care să atragă alte investiții și să dezvolte totul.

 

 

 

loading…

Loading…

Cerem normalitate!

Proiectul de buget pe anul 2019 nu include și alocare bugetară pentru Autostrada Iași- Tg Mureș, deși Parlamentul a adoptat la finele anului 2018 o lege pentru construcția obiectului rutier.

Nu renunțăm!

Continuăm să susținem imperativ și pe toate căile construcția Autostrăzii Iași – Tg. Mureș; ca un semnal de alarmă că acest obiectiv este obligatoriu!

Plecarea este la orele 9.30 din parcarea Kaufland. Traseul este str. Sucevei, str. Pacea, bd. G. Enescu, bd. M. Eminescu, sens giratoriu Lebada, Calea Nationala si final in parcarea ANAF.