Prima pagină » Cel mai mare eveniment caritabil: Botoșănenii iubesc, într-adevăr, excelența!
Știri locale

Cel mai mare eveniment caritabil: Botoșănenii iubesc, într-adevăr, excelența!

O nouă ediție a Balului de caritate „Botoșaniul iubește excelența!”, prin care s-au strâns fonduri pentru susținerea proiectul bursier „Ajută un copil să învețe!”, a devenit un prilej pentru mulți dintre cei prezenți să-și dovedească generozitatea.

 

Evident, este vorba de susținerea elevilor excelenți, cu rezultate excepționale la olimpiadele și/sau la concursurile naționale și internaționale, dar cu o situație materială ce le-ar putea afecta, pe viitor, performanța școlară.


„Botoșaniul iubește excelența!”, este, începând cu anul 2017, un eveniment care se desfășoară în perioada dintre Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, anul acesta avînd loc în ziua de vineri 22 februarie, la Sala Luceafărul a Popasului Cucorăni.

 

 

 

loading…

Plănuită de membrii Rotary Club Botoșani ca un concurs de dosare, cu sprijinul direct al Inspectoratului  Școlar al Județului Botoșani, procedura de acordare a burselor, ce poartă numele unui regretat  rotarian, prof. dr. Constantin Manolache, este precedată de un astfel de eveniment, care permite oamenilor de bine să-și dovedească, pentru o cauză atât de nobilă, în județul lui Eminescu, al lui Enescu și al lui Iorga, generozitatea. 


La eveniment au participat mulți medici, profesori, personalități ale comunității botoșănene, oameni de afaceri, profesioniști din administrația publică și liber profesioniști, întreprinzători, oameni de bine, iar cei ce nu au reușit să ajungă au contribuit cu sume la finanțarea fondului bursier. Tinerii de la Interact Club Botosani au fost și în acest an la înălțime, asigurând buna desfășurare a momentelor cheie ale serii, de la primirea invitaților la gestionarea tombolei, cu vivacitatea si optimismul specific generației.

 

Loading…

 

Câțiva dintre foștii bursierii programului, acum studenți sau elevi in ani terminali ai liceelor botoșănene, alături de actualii bursieri, au venit pe scenă și s-au adresat participanților, determinând contribuțiile acestora pentru susținerea programului bursier, în educație, acesta fiind și motivul organizării balului caritabil.

Totodată, la evenimentul din 22 februarie a.c. au fost prezente și personalități de prestigiu din conducerea Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova, cum ar fi Cristian V. JURJI – Guvernatorul Districtului, Daniel Tănase – District Trainer si consilier al guvernatorului, Martha-Maria Mocanu – Coordinator al Zonei 19 a Rotary international precum și Viorel BUNEA – District Extension Committee Chair, Dan Ioan CUȘNIR – asistent al Guvernatorului, dar și rotarieni din alte cluburi Rotary din Suceava, Brasov si Bistrița-Năsăud.

De asemenea, Rotarienii prezenți la eveniment au aniversat, în compania celorlalti participanți, Ziua Internațională Rotary – 23 februarie, care marchează împlinirea a 116 ani de la înființarea, la Chicago, a primului club Rotary din lume. Așadar, putem conchide că data organizării balului de caritate a fost bine aleasă de conducerea de anul acesta a clubului, președinte Viorel MORUZ, secretar Anamaria TĂNASE, trezorier Gheorghe MAGA.

Rotary Club Botoșani mulțumește sponsorilor și partenerilor acestui deosebit eveniment și care au înțeles că prin generozitatea lor pot sprijini viitorul tinerilor al căror obiectiv este excelența: Grupul de Distributie ETA, Luci Farm, Louis Purple, OutletFormens, Carreman Romania, Prodalcom, Cibocaz, Dovani, DOMA, Fan Courier, Maxim Special Construct, Asicons, Pirania, Stas Mobila, Casa Pâînii, Casa Dulce, Velvet Queen Atelier, Matodex, Casa Izza, Artech Wine, Elsaco, Clinica Dr. Sîrbu, Interbrand Riechtig, Uncle Vic, PF Corneliu Vicentiu Daniliuc, Mirel Manea Orchestra, Trupa Rekord, Geoforaj, Ice Computers, Dioconstruct, Meridian Instalatii, Tehnoconstruct, Electroconstructia ELCO, Afil – Audit Financiar, CMI Manuela Borhan, Federovici Doina-Elena, Cristian Achiței, Florăria EDEN, Cătălin Onofrei – photographer, Agentia de Publicitate Boardmedia, precum și partenerilor media.

https://www.facebook.com/events/376080089859931/