Prima pagină » VIDEO-FOTO Trainerul Răzvan Gheorghică, cursuri în salonul de frizerie al ”campioanei” Bianca Brumă
Știri locale

VIDEO-FOTO Trainerul Răzvan Gheorghică, cursuri în salonul de frizerie al ”campioanei” Bianca Brumă

”Atunci când îți iubești meseria și crezi ca ești făcut pentru aceasta meserie faci tot posibilul sa știi tot sa înveți și sa te dezvolți cât mai mult posibil! Asta fac eu acum!”, spune campioana Bianca Brumă, fondatoarea Salonului Botoșani.

Pentru că perfecționarea profesională și dezvoltarea profesională merg mână în mână, Bianca Brumă, frizerița care are peste 100 de medalii la haltere și lupte, l-a adus la Botoșani pe trainerul Răzvan Gheorghică.

Diana și Bianca, cele două tinere care formează actuala echipă de la Salon Botoșani, au urmat cursul trainerului Răzvan Gheorghică, unul dintre fondatorii Salonului Atipic din Iași, care le-a oferit know-houw-ul în ceea ce privește vopsitul.

 

 

 

loading…

Loading…

 

De la vopsit păr blond, care este regele părului vopsit, la roșcat și brunet, la cenușiu și curcubei, toate secretele lui Gheorghică au fost transferate campioanei Bianca Brumă și Ianei.

Cele mai noi produse de vopsit și tehnicile de ultimă generație, toate acestea sunt aplicate și la Salon Botoșani de către Bianca și Diana.

Salon Botoșani este cel ami noi salon de frizerie-coafură din Botoșani, situat chiar în spatele Parcului Mihai Eminescu.