Prima pagină » Prima ”mașină de făcut bani” la Cornișa: încasări de peste 100.000 lei la patinoar în 18 zile
Administrație

Prima ”mașină de făcut bani” la Cornișa: încasări de peste 100.000 lei la patinoar în 18 zile

Parcul Cornișa promite să fie o adevărată mașină de făcut bani pentru orașul Botoșani.

Deși din tot parcul de distracții s-au deschis doar patinoarul și terenurile de sport, încasările sunt impresionante.

În doar 18 zile de funcționare, la doar jumătate de program zilnic din lipsă de personal, doar încasările la patinoarul acoperit, care are peste 1000 de metri pătrați, arată potențialul celui mai mare parc de distracții din Moldova.

Potrivit lui Eugen Țurcanu, directorul Direcției din Primărie care administrează Aquapark&sports Cornișa, a declarat că încasările depășesc 100.000 lei.

 

 

Loading…

 

”Am deschis pe 28 decembrie și în cele câteva zile de funcționare am avut încasări de peste 22.000 lei. În ianuarie, până la jumătatea lunii, avem încasări de aproape 80.000 lei. Dacă ar fi fost deschis când am propus noi am fi vorbit acum de o adevărată poveste de succes financiar, a declarat Eugen Țurcanu, într-o emisiune moderată de Cozmin Zamfirache la postul local Somax TV.

Patinoarul de la Cornișa funcționează zilnic începând cu ora 16.00, când programul normal ar trebui să fie începând cu ora 10.00, asta din cauza lipsei de personal.

Potrivit oficialităților locale, pe lângă botoșăneni la patinoarul de la Cornișa au mai fost și ieșeni și suceveni în această perioadă.

La sfârșitul lunii ianuarie sau în prima parte a lui februarie, urmează să fie deschise și piscinele interioare, care au tobogane, zonă de înot contra curentului, saunele, zona de fitness și masaje.

 

 

loading…