Prima pagină » 8 străzi din Botoșani sunt ca într-un sat uitat din Republica Moldova sau ca în Angola FOTO
Administrație

8 străzi din Botoșani sunt ca într-un sat uitat din Republica Moldova sau ca în Angola FOTO

Liviu Rădășanu, președintele ALDE Botoșani

Juristul Liviu Rădășanu, candidatul ALDE la Primăria Botoșani, a prezentat într-o conferință de presă starea a nu mai puțin de 8 străzi din municipiul reședință de județ și care sunt departe de a avea vreo legătură cu mediul urban dintr-o țară din Uniunea Europeană în 2019.

Rădășanu susține că majoritatea din Consiliul Local, care este a PSD, și primarul liberal Cătălin Flutur trebuie să lase luptele politice și să crească gradul de urbanizare a municipiului Botoșani.

Liderul ALDE Botoșani a mers pe 8 dintre străzile unde urbanizarea încă nu a pătruns, deși suntem în 2019.

 

 

Loading…

”Străzi să nu le spun de la periferie pentru că botoșănenii plătesc impozit de oraș, de municipiu, chiar dacă în zona a doua sau a treia, plătesc impozite la nivel de municipiu și trebuie să beneficieze de servicii umane pentru un municipiu reședință de județ”, a declarat Liviu Rădășanu.

Acesta a vorbit despre străzile Crinilor, Cernavodă, Humăriei , Petru Maior, I.L Caragiale, Vasile Lupu și Iuliu Maniu, dar și strada Peco.

 

 

 

loading…

”Străzi uitate de Dumnezeu, lăsate în paragină totală, se dă vina de la unul la altul.

Bătaia de joc trebuie să înceteze. Au nu au bani, trebuie să acceseze fonduri, să se ducă să se învârtă de bani, să negocieze în cadrul majorității din CL de așa natură încât locuitorii de pe aceste străzi să simtă că locuiesc în municipiul Botoșani și nu într-o comună de pe malul Prutului, într-un sat uitat din Republica Moldova sau din Angola”, a precizat Liviu Rădășanu, candidat la funcția de primar al municipiului Botoșani.