Prima pagină » Produsele sale sunt printre cele mai apreciate în țară, iar miercuri mai deschide un magazin sub brand propriu
Economic

Produsele sale sunt printre cele mai apreciate în țară, iar miercuri mai deschide un magazin sub brand propriu

Este una dintre cele mai importante fabrici cu capital românesc de procesare a laptelui din țară care încă nu a fost cumpărată de multinaționale, iar la mijlocul săptămânii deschide un nou magazin sub brand propriu.

Lacto Solomonescu, unul dintre giganții din industria procesării laptelui, va deschide miercuri un nou magazin sub brand propriu în municipiul Botoșani.

Inaugurarea va fi marcată prin reduceri de 10% la mai multe dintre gustoasele produse căutate în toată România și peste hotare.

 

Loading…

Vă invităm miercuri 12 decembrie, începând cu ora 12, la deschiderea noului magazin Lacto Solomonescu din Piața Viilor din Botoșani! Ne bucurăm să venim mai aproape de dumneavoastră cu produsele lactate pe care le îndrăgiți. Vă așteptăm la deschidere cu reduceri de 10% la Brânzică grasă de vaci și la Sana, Iaurt, Chefir și Lapte bătut. Vă așteptăm cu mare drag!, anunță Lacto Solomonescu.

 

loading…