Prima pagină » Cel mai nou club cu muzică LIVE are și cei mai altfel patroni: el a fost polițist, ea a demisionat din politică în formă de protest FOTO
Economic

Cel mai nou club cu muzică LIVE are și cei mai altfel patroni: el a fost polițist, ea a demisionat din politică în formă de protest FOTO

Business de suflet pornit ca start-up de doi dintre cei mai altfel patroni.

El a fost jandarm, polițist, a fost în misiune internațională în Congo și concurent la Vocea României, ea conducea organizația de femei a unui partid și demisionat din politică în formă de protest față de liderii politici și pentru a demonstra că există onoare printre politicieni.

Amândoi formează o familie și au deschis și cel mai nou club cu muzică LIVE din Botoșani, OLD SCHOOL.

 

Loading…

Gelu Graur și Sînziana Secrieru sunt patronii clubului OLD SCHOOL.

Acesta a fost deschis pe 1 decembrie cu un super concert al trupei Taxi, iar în week-endul care s-a încheiat a fost un recital de muzică lăutărească adevărată susținut de Cozmiță Lascarache și lăutarii săi.

OLD SCHOOL a apărut pentru a umple golul lăsat în peisajul din Botoșani doritorilor de muzică bună, de muzică LIVE, de un loc în care să-și petreacă timpul cu prietenii și după miezul nopții.

”Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la muncă, oamenii minunați (aici ar trebui o listă lungă de nume) și prieteniile (aici lista e mai scurtă, dar de calitate) care au făcut acest loc din nimic, îmi saltă în fiecare zi inima de bucurie! Old School…”, a postat Gelu Graur pe contul său de Facebook.

 

 

loading…