Prima pagină » Tehnic Asist începe lucrările de 28 milioane euro la centura ocolitoare a Bârladului. Start la proiectare
Economic

Tehnic Asist începe lucrările de 28 milioane euro la centura ocolitoare a Bârladului. Start la proiectare

Asocierea firmelor botoșănene Tehnic Asist și Tass Infra Logistic a început lucrările de proiectare a execuției construirii centurii ocolitoare a municipiului Bârlad.

Lucrările au o valoare de 28 milioane euro și vor dura 30 de luni, dintre care 8 luni vor fi alocate doar pentru proiectarea șoselei de centură.

Compania botoșăneană Tehnic Asist este obișnuită cu lucrările de mare anvergură, având la activ și reabilitarea a trei piste de aeroport din țară, Salcea, Tulcea și Satu Mare.  Lipsa șantierelor mari din Botoșani obligă companii de talia Tehnic Asist să lucreze în alte județe.

 

Loading…

 

Pe 5 decembrie, în sala de sedinte a Primăriei Bârlad a avut loc sedinta de început pentru activitatea de proiectare a investitiei „Proiectare si Executie Varianta de Ocolire a municipiului Bârlad”. Au participat, din partea beneficiarului proiectului, primarul Dumitru Boros împreunã cu specialisti din cadrul institutiei, iar din partea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) – Camelia Bejan, director executiv, si Ovidiu Laicu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, care asigurã consultanta pânã la începerea lucrãrii.

 

loading…