Prima pagină » Mincă schimbă ALDE din temelii: Balan, Anunșcă-Țurcanu, Atudoroae, OUT, în locul lui Rădășanu, Carmocanu, Zmău și Zarug
Politică

Mincă schimbă ALDE din temelii: Balan, Anunșcă-Țurcanu, Atudoroae, OUT, în locul lui Rădășanu, Carmocanu, Zmău și Zarug

Schimbare radicală în ALDE Botoșani la doar câteva luni de la numirea noii conduceri.

ALDE Botoşani are o nouă echipă de conducere în Biroul Politic Teritorial.

 

Liliana Mincă, președintele interimar al ALDE Botoșani, a declarat că Biroul Politic Executiv a validat noua componență a celui teritorial.

 

 

„În acest BPT interimar încercăm să aducem oameni de calitate cărora le dăm niște sarcini. Dacă reușesc să le ducă la capăt rămân în echipă, dacă nu, rămân simpli membri. Nu este nici un fel de supărare. Funcțiile de conducere trebuie să le meriți: funcția de președinte, funcția de vicepreședinte, de membru sau membru supleant”, a declarat Liliana Mincă, președinte interimar ALDE Botoșani.

Astfel, din echipa de conducere nu mai fac parte omul de afaceri Dumitru Balan, avocata Daniela Lungu, fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu sau Dănuț Ciubotaru, fostul șef al Serviciului Permise Auto, ori fostul candidat ALDE la Primăria Botoșani, omul de afaceri Gabriel Atudoroae.

Mincă i-a adus alături de ea pe Dumitru Zmău, Alexandru Zarug, Mihai Țâbuleac, fost președinte al Consiliului Județean, juristul Liviu Rădășanu și profesorul Gheorghe Carmocanu, dar și medicul Ovidiu Mimor, fost director al Spitalului Județean Botoșani.

Organiația de Femei ALDE este condusă de Loredana Fediuc, iar Alexandru Ștefănucă este liderul Tineretului din ALD Botoșani.