Prima pagină » Gelu Tofan: ”Am adus mulți investitori care s-au speriat de drumuri”
Economic

Gelu Tofan: ”Am adus mulți investitori care s-au speriat de drumuri”

După Valeriu Iftime, încă un nume uriaș din mediul de afaceri lovește în Costică Macaleți, președintele PSD-ist al Consiliului Județean Botoșani.

Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri ai țării până la începutul anilor 2000 a criticat la scenă deschisă starea drumurilor din județul Botoșani.

Business-manul Gelu Tofan, care are afaceri în mai multe domenii în județul Botoșani, a declarat că cei mai mulți dintre investitorii privați pe care i-a adus să investească pe plan local au fugit din cauza drumurilor extrem de proaste din județ.



 

 

Tofan are o moară cu una dintre cele mai mari capacități de procesare din regiune în Todireni, iar de la Botoșani până la Todireni atât drumurile naționale, dar mai ales cele județene sunt într-o stare avansată de degradare.

Acuzele lui Tofan lovesc în plin în Costică Macaleți, președintele PSD-ist al Consiliului Județean Botoșani, având în vedere că proiectului drumului strategic, care ar fi rezolvat problema drumurilor județene în partea de Est și Sud nu a ajuns nici la partea de licitație măcar deși sunt fonduri la dispoziție.

Omul de afaceri Gelu Tofan a cerut autorităților să rezolve problema drumurilor naționale și județene din Botoșani.

 

 

”Dacă mergeți în partea de Sud și de Est a județului suntem ca după bombardament. Am adus mulți investitori în Botoșani care s-au speriat de drumuri. Oricâți oameni vom aduce, urcă în primul avion de la Suceava sau Iași și pleacă din cauza drumurilor din județ”, a spus Gelu Tofan.

 

loading…