Prima pagină » Se anunță protest pentru dezastrul de drum Flămânzi-Prăjeni-Iași
Administrație

Se anunță protest pentru dezastrul de drum Flămânzi-Prăjeni-Iași

Se anunță un nou protest din cauza stării în care se află în drum județean.

De această dată, botoșănenii vor să protesteze pentru a atrage atenția Consiliului Județean Botoșani cu privire la drumul Flămânzi-Prăjeni- limita de județ Iași.

”Am fost contactat de oameni de afaceri din cauza drumului Flămânzi-Prăjeni. Vor să facă un protest pentru că nu se întâmplă nimic pe el. Sunt interese ca acest drum să rămână în starea care este pentru a nu se dezvolta acea zonă”, a declarat Gheorghe Sorescu, consilier județean liberal, fost vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Botoșani.




Acel drum județean a fost ”asfaltat” cu tratament bituminos când PNL conducea Consiliul Județean. Între firma care a făcut lucrarea și CJ este un proces în derulare, iar actuala conducere PSD a CJ susține că nu poate interveni acolo până nu se termină procesul.

”A fost o soluție de moment, cu garanție doi ani, până când urma să se toarne un strat de asfalt. Se poate interveni măcar să se circule mai bine”, a declarat și senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

CJ a fost obligat de Curtea de Conturi să recupereze o parte din banii cheltuiți pentru drumul Flămânzi-Prăjeni-limita de județ Iași.

Actuala conducere PSD de la CJ nu a făcut nici măcar o lucrare de întreținere a drumului.