Prima pagină » Un om de afaceri reacționează la reportajul ”România, te iubesc!”: ”ne-au filmat ore întregi muncind”
Economic

Un om de afaceri reacționează la reportajul ”România, te iubesc!”: ”ne-au filmat ore întregi muncind”

Reportajul difuzat la Pro TV în cadrul ”Românie, te iubesc!”, în care s-a prezentat sărăcia din județul Botoșani, a stârnit reacția unui om de afaceri care a permis echipei postului central de televiziune să filmeze în fabrica sa.

 

Omul de afaceri Mihai Tincu, liderului grupului consilierilor locali ai PSD, a reacționat pe contul său de Facebook față de reportajul ”România, te iubesc!”.

 

Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că Moldova este prezentată ca fiind leneșă deoarece se votează PSD, iar în Ardeal situația este opusă pentru că se votează PNL.

 



 

”Oamenii mei, muncitorii, stiau ca-i filmeaza echipa de la ProTV, de la emisiunea „Romania, te iubesc”, asa ca azi dimineata m-au intrebat nedumeriti :”De ce au aratat la televizor ca Moldova sta cu mana intinsa daca ne-au filmat ore intregi muncind?”

Ce sa le fi raspuns?

Ca in Romania de azi , in mass media, e la moda sa scoti in evidenta faptul ca Ardealul cel „galben” munceste iar Moldova cea „rosie” sta cu mana intinsa la pomana statului?”, a postat Mihai Tincu pe contul său de Facebook.

 

 

 

loading…