Prima pagină » Un lider al PNL Botoșani a părăsit partidul și a devenit președinte la PMP-ul lui Băsescu
Politică

Un lider al PNL Botoșani a părăsit partidul și a devenit președinte la PMP-ul lui Băsescu

Radu Judele
Radu Judele

Fost șef în CJ a plecat din PNL și a devenit președinte la PMP. Radu Judele, consilier județean al PNL, a părăsit partidul și a devenit președinte al filialei locale a PMP. Judele a fost administrator al Consiliului Județean când instituția era condusă de Florin Țurcanu, cel care conducea și PNL.



”Da, confirm că am trecut la PMP și sunt președintele filialei de acum … două ore. Îmi voi depune mandatul de consilier județean PNL, așa cum spune statutul PNL și cum spun legile din România. Nu vreau despărțire cu scandal pentru că am fost ani buni în acest partid”, a declarat Radu Judele.

Acesta nu a vrut să spună dacă va lua și alți membri PNL după el și care a fost motivul pentru care a plecat din rândul liberalilor.



”Am plecat de la un partid de dreapta la alt partid de dreapta unde cred că mă voi putea exprima conform principiilor mele. Nu vrea să spun de ce am plecat prin telefon, săptămâna viitoare voi organiza o conferință de presă”, a completat Radu Judele, noul președinte al PMP Botoșani.

Locul lui Judele în Consiliul Județean va fi luat de următorul de pe lista PNL.

Numele lui Radu Judele a fost vehiculat în preluarea conducerii ALDE Botoșani, însă discuțiile nu au avut finalitate.