Prima pagină » Centru de zi de 100.000 euro pentru copii, inaugurat la Vârfu Câmpului de Huțu, Federovici și Trufin
Administrație

Centru de zi de 100.000 euro pentru copii, inaugurat la Vârfu Câmpului de Huțu, Federovici și Trufin

Comuna Vârfu Câmpului are un centru de zi pentru copiii aflați în situații de risc după ce Primăria a atras o finanțare din fonduri europene în valoare de 100.000 euro.

Instituția va preveni separarea micuților de familii, abandonul școlar și marginalizarea copiilor vulnerabili, oferind servicii centrate pe educație, consiliere psihologică și incluziune. De asemenea, în timpul programului de activități, copiii vor primi și o masă caldă.

”Clădirea a fost modernizată cu fonduri europene prin AFIR în cuantum de peste 100.000 de euro cu cofinanțare din bugetul local și aportul financiar al Consiliului Județean. În plus, doi sponsori și-au anunțat intenția de a contribui la buna funcționare a centrului, o dovadă a necesității proiectului pentru comunitate. Se cuvin felicitări doamnei Maria Huțu pentru această investiție care oferă o șansă copiilor mai puțin norocoși. Viitorul comunei Vârfu Câmpului se află pe mâinile unui om care lucrează cu sufletul”, a declarat senatorul Lucian Trufin, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean.