Prima pagină » VIDEO Scăpăm de scheletul neputinței, de șantierul pornit la sfârșitul anilor ’80. În locul lui va fi o parcare
Administrație

VIDEO Scăpăm de scheletul neputinței, de șantierul pornit la sfârșitul anilor ’80. În locul lui va fi o parcare

Municipiul Botoșani reușește să scape de un monument al neputinței, de o imagine a neputinței care ne-a bântuit generații întregi de a devenit normalitate.

Primarul Cosmin Andrei a anunțat că a fost finalizată licitația pentru stabilirea firmei care va demola structura de beton de lângă Parcul ”Mihai Eminescu”. Firma care a câștigat licitația este din Ardeal și a venit cu o ofertă la jumătate față de valoarea estimată de Primăria Botoșani. ”Demolez scheletul de la Baia centrală, valoarea lucrărilor este de 194.000 lei, jumătate față de ce ne-am propus. Este o perioadă de proiectare 60 de zile și lucrări efective 40 de zile. Pe locul acela vom avea parcare la nivelul solului. Atacăm o zonă care este adiacentă Parcului Mihai Eminescu și trebuie o atenție deosebită pentru ceea ce facem acolo. Când vom avea fonduri putem discuta despre construirea unui edificiu. Dacă acest edificiu va fi parcare supraterană sau instituție culturală, mă voi consulta cu botoșănenii și voi lua o decizie în acord”, a declarat primarul Cosmin Andrei.