Prima pagină » VIDEO Flutur a anunțat că 95% din lista PNL pentru Consiliul Local Botoșani este formată din oameni noi
Politică

VIDEO Flutur a anunțat că 95% din lista PNL pentru Consiliul Local Botoșani este formată din oameni noi

PNL Botoșani continuă seria schimbărilor radicale. După venirea ca președinte la nivelul filialei județene a omului de afaceri Valeriu Iftime și a lui Cătălin Flutur la conducerea organizației municipale, liberalii sunt în cea mai amplă campanie de schimbare din ultimii 20  de ani.

Una dintre marile schimbări a fost anunțată la conferința de lansare a candidaților la primăriile din județ, la care au participat președintele Nicolae Ciucă, care este și președintele Senatului, fostul ministru Lucian Bode, dar și Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, și Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava.

”Să nu vă supărați, am vorbit cu domnul Iftime. Cel puțin la Botoșani ca să avem credibilitate că ceea ce se întîmplă este nou, vă spun că lista cu care voi merge în aceste alegeri pentru Consiliul Local va fi în proporție de 95% nouă. Doar așa dovedim că noi asta vrem, schimbare, schimbare de mentalitate, cu oameni noi. Cei vechi, cu experiență, vă rog să îi ajutați. Dacă data asta se va crea o echipă nouă care câștigă și eu simt că mă pot retrage după 35 de ani de politică mulțumit că știu că filiala municipală rămâne pe mâini bune”, a declarat Cătălin Flutur.