Prima pagină » VIDEO ”Trebuie trași la răspundere!” Bani grei cheltuiți pe restaurarea unei clădiri, dar au uitat să-i pună ușă
Știri locale

VIDEO ”Trebuie trași la răspundere!” Bani grei cheltuiți pe restaurarea unei clădiri, dar au uitat să-i pună ușă

Un candidat la Primăria Botoșani a dezvăluit o nouă gafă a autorităților la un proiect de investiții.

Este vorba despre restaurarea Casei Zamfirescu, de pe Pietonalul Unirii unde s-au cheltuit mulți bani pentru a se pune granit pe trepte, dar s-a nu este nicio ușă.

Gafa a fost descoperită de omul de afaceri Remus Dăscălescu, candidatul la Primăria Botoșani a partidului Mișcarea România Suverană.   

”Cât de idiot să fii să finalizezi o clădire, dar să uiți să pui ușa? Am pus granit, am pus trepte, dar nu am pus ușa. A fost recent reabilitată cu peste 1,5 milioane lei în bătaie de joc. Dacă ne uităm la calitatea lucrărilor, este una deplorabilă. Bătaie de joc pe banii statului, pe banii noștri. Cineva trebuie să plătească pentru așa ceva! În mandatul meu de primar așa ceva nu o să se întâmple niciodată. Trebuie trași la răspundere! Cu trepte, dar fără ușă. Este noaptea minții”, a declarat Remus Dăscălescu, candidatul partidului Mișcarea România Suverană la Primăria municipiului Botoșani.