Prima pagină » Federovici, replică pentru Iftime și PNL: ”Suntem echipa numarul 1 în alegerea botoșănenilor și așa vom rămâne. Fiți cu ochii pe noi!”
Politică

Federovici, replică pentru Iftime și PNL: ”Suntem echipa numarul 1 în alegerea botoșănenilor și așa vom rămâne. Fiți cu ochii pe noi!”

La scurt timp după conferința de presă a lui Valeriu Iftime, președintele PNL Botoșani, în care a prezentat candidații la primăriile din județ și în care a spus că vremea Doinei Federovici la Consiliul Județean ”a apus și e bine că a apus”, a venit și replica liderului PSD Botoșani.

”Nu știu la alții cum e, dar în echipa PSD am construit o stare de spirit ce nu va putea fi frântă de nicio provocare a viitorului. Continuăm munca, așa cum am făcut-o și până acum, cu responsabilitate și dorința fermă de a transforma proiectele-n fapte în Botoșani. Un loc pe care îl numim cu drag și mândrie ”ACASĂ”. Da, știu că ați observat că echipa PSD se pregătește, și asta în fiecare zi. Sunt președintele acestei echipe minunate, dar mai presus de toate sunt colegul fiecărui membru ce ne trece pragul și se implică în proiectul nostru de viitor. A, nu este un secret care este acest proiect: suntem echipa numarul1 în alegerea botoșănenilor și așa vom rămâne. Fiți cu ochii pe noi!”, a postat Doina Federovici pe pagina sa de Facebook.