Prima pagină » Un viceprimar PNL candidează pentru funcția de primar după ce edilul-șef a plecat la AUR
Politică

Un viceprimar PNL candidează pentru funcția de primar după ce edilul-șef a plecat la AUR

În comuna care are și cel mai nordic sat din România, PNL a pierdut primarul, dar viceprimarul candidează la alegerile din iunie 2024.

Cosmin Drob, viceprimarul comunei Păltiniș, a anunțat că va candida la funcția de primar din partrea PNL. Până acum, la această funcție candida din partea PNL candida Costel Romanescu, cel care a fost exclus din PNL și va candida din partea AUR.

”Stimați locuitori ai comunei Păltiniș,

Țin să vă informez cu privire la faptul că voi candida pentru funcția de primar al comunei Păltiniș, din cadrul Partidului Național Liberal!

Am fost, sunt și voi rămâne un liberal convins; principiile liberale stau la baza vieții mele profesionale și publice!

Candidez cu toată inima, energia și implicarea de care sunt în stare!

Având deja două mandate de viceprimar, acumulând așadar experiență în administrația publică, îmi propun să fac tot ceea ce trebuie și ceea ce este corect, astfel încât să dezvoltăm împreună comuna Păltiniș!

Păltinișenii merită respect, confort și mai multă bunăstare! Împreună cu echipa, voi face tot ceea ce îmi stă în putință să atragem investiții și să ridicăm nivelul de trai! Acesta este focusul meu pe perioada următoare.

Îmi doresc o competiție onestă, o campanie corectă, care să nu fie presărată cu denigrări, minciuni sau jigniri, acestea nefiind demne pentru un candidat de primar.Dincolo de contre și caractere puternice, interesul cetățenilor trebuie să primeze!”, a transmis Cosmin Drob.