Prima pagină » Federovici: ”Avem investiții finalizate de peste 150 milioane euro și am conturat alte proiecte de peste 1,5 miliarde de euro”
Administrație

Federovici: ”Avem investiții finalizate de peste 150 milioane euro și am conturat alte proiecte de peste 1,5 miliarde de euro

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD Botoșani, a declarat că îl va susține cu toată puterea pe Lucian Trufin pentru a duce mai departe proiectele de investiții și dezvoltare pentru județ pe care ea le-a pregătit.

”Avem investiții finalizate, implementate de peste 150 milioane euro și am conturat alte proiecte de peste 1,5 miliarde de euro. Pentru unele avem deja finanțările și sunt în implementare, iar pentru altele avem perspectiva unor finanțări europene generoase. Așa cum am spus în momentul nominalizării mele de către PSD drept candidat la Consiliul Județean Botoșani, voi rămâne în această funcție doar un mandat. Și iată că a venit momentul să predau ștafeta. O fac cu inima deschisă, conștientă că prietenul, colegul nostru Trufin Lucian va continua să construiască pe bazele pe care le-am pus. De fapt, vom construi împreună, pentru că PSD este o echipă adevărată care are ca obiectiv dezvoltarea județului nostru”, a declarat Doina Federovici.

Aceasta a precizat că ultimii trei ani au reprezentat dezvoltarea județului Botoșani pe multe planuri și că investițiile realizate deja sau în curs de implementare vizează toate comunitățile locale. ”În ultimii trei ani județul Botoșani a avut un ritm de dezvoltare accelerat, așa cum am promis la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean. Am promis că vom pune bazele unei dezvoltări durabile și asta am făcut. Am pus semnul egal între toate regiunile județului și am creat perspectivele modernizării lui. Am căutat să dezvoltăm în integralitate județul, să nu lăsăm pe nimeni în urmă, pentru că-i reprezentăm pe toți botoșănenii: și pe cei din sud, dar și pe cei din nord. Am demonstrat că știm ce avem de făcut, că am făcut ceea ce trebuia făcut pentru județul Botoșani și sunt convinsă că împreună cu Lucian Trufin, bunul nostru coleg, împreună cu echipa PSD – parlamentari, primari, viceprimari, consilieri, vom face în continuare tot ceea ce este mai bine pentru Botoșani. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a concluzionat Doina Federovici.