Prima pagină » Omul de afaceri Remus Dăscălescu își oferă sprijinul pentru cele 76 de persoane concediate colectiv de la Formens VIDEO
Economic

Omul de afaceri Remus Dăscălescu își oferă sprijinul pentru cele 76 de persoane concediate colectiv de la Formens VIDEO

Cea mai mare concediere colectivă a ultimilor ani într-o fabrică din Botoșani aduce și implicarea mediului local de afaceri pentru susținerea persoanelor rămase fără loc de muncă.

Omul de afaceri Remus Dăscălescu a discutat atât cu reprezentanții Formens, cât și cu cei ai Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) despre situația celor 76 de botoșăneni concediați și soluțiile pentru viitorul acestora și al familiilor lor.

”Dragi oameni de bună credință,

Pot să vă confirm, 100%, că cei 76 de oameni disponibilizați nu reprezintă o problemă socială, familiile lor nu sunt supuse vreunui risc financiar, iar viața pentru aceștia poate decurge ca și până acum.

Mulțumesc pentru bunele intenții doamnei Anca Apăvăloaie, director AJOFM, doamnei Carmen Helici și domnului Vasile Curelariu, directori ForMens. Oricare dintre cele 76 de persoane disponibilizate mă poate contacta la Remus Dăscălescu, și să-mi scrie în privat. Mă voi ocupa personal să îl/să o ajut”, a postat pe contul său de Facebook omul de afaceri Remus Dăscălescu.