Prima pagină » VIDEO Au început lucrările pentru modernizarea străzii Pacea
Știri locale

VIDEO Au început lucrările pentru modernizarea străzii Pacea

Botoșani mai aduce o stradă la normalitate!

Primarul Cosmin Andrei a dat startul lucrărilor de modernizare a străzii Pacea, tronsonul dintre intersecția cu Viilor și cea cu Sucevei. Municipalitatea va anunțat încă de anul trecut că la începutul lui 2014 va începe transformarea străzii Pacea.

Primarul Cosmin Andrei a precizat că în funcție de timp și de buget, s-ar putea intra cu lucrări și pe tronsonul din strada Pacea dinspre Modern Calor, însă asta depinde de încheierea sau nu a parteneriatului cu CNAIR și DRDP Iași pentru modernizarea străzii Calea Națională de la intrarea dinspre Cătămărăști-Deal până la intersecția cu strada Sucevei.

”După strada Pacea, vreau să intrăm cu lucrări și pe strada Machian, însă nu înainte de a finaliza modernizarea pe Pacea”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Primarul a reamintit că în ultimii doi ani a fost modernizat tronsonul de Bulevard Mihai Eminescu de la intersecția cu Calea Națională, din fața Altex, până la intersecția cu Octav Onicescu, fiind scoase și acele dale de tramvai care au distrus nervii șoferilor din Botoșani vreo 30 de ani și nu au fost folosite niciodată. De asemenea, anul trecut a fost modernizată strada Sucevei în întregime, fiind scoase liniile de tramvai și înființate două sensuri giratorii. Totodată, patru intrări în municipiul Botoșani de pe drumuri naționale au fost modernizate integral, cea dinspre Iași, dinspre Suceava, dinspre Ștefănești și dinspre Săveni.