Prima pagină » Primăria Hănești înființează rețea de apă în satele Borolea și Sarata-Basarab cu 4,3 milioane lei din ”Anghel Saligny”
Administrație Știri locale

Primăria Hănești înființează rețea de apă în satele Borolea și Sarata-Basarab cu 4,3 milioane lei din ”Anghel Saligny”

Primăria Hănești a scos la licitație lucrările pentru înființarea rețelelor de apă în alte două sate din comună.

Astfel, cu 4,3 milioane lei finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vor fi racordate la apă satele Borolea și Sarata-Basarab.

Licitația va avea loc pe 3 aprilie 2024.

”Autoritatea contractantă – comuna Hănești, are ca obiect atribuirea contractului de lucrări în cadrul proiectului ”Înfiinţare sistem centralizat de alimentare cu apa in satele Borolea, Sarata-Basarab, Comuna Hanesti, judeţul Botoşani”, finanțat prin Anghel Saligny, conform documentatiei tehnice intocmite de proiectantul S.C. VIA PRO IT CONSULTING S.R.L., atasate (proiect tehnic si detalii de execuție, partea scrisa si partea desenata). Lucrările proiectate sunt amplasate in satele Borolea si Sarata-Basarab din comuna Hanesti, judeţul Botoşani. Lucrările aferente proiectului de investiţii sunt amplasate majoritar in trama stradala pe terenuri aflate in proprietate publică a comunei Hanesti, judeţul Botoşani. Valoarea estimata este de 4.300.749,69 lei fără TVA”, se precizează în anunțul licitației.