Prima pagină » Un consilier județean PNL a trecut la PSD și va candida la primăria unei comune. ”Decizia este luată de mai mult timp din cauza unor divergențe”
Administrație Politică Știri locale

Un consilier județean PNL a trecut la PSD și va candida la primăria unei comune. ”Decizia este luată de mai mult timp din cauza unor divergențe”

Unul dintre consilierii județeni tineri ai PNL a trecut la PSD și va candida la funcția de primar al unei comune din județul Botoșani.

Este vorba despre Claudiu Vrajotiș, consilier județean PNL. Acesta a trecut la PSD și va candida la Primăria comunei Călărași, unitate administrativ teritorială condusă de câteva mandate de Elena Vrajotiș, mama consilierului județean.

”Decizia de a trece la PSD este luată de mai mult timp, din cauza unor divergențe avute cu vechea conducere a PNL Botoșani. În ultimii ani am colaborat foarte bine cu doamna președinte a Consiliului Județean botoșani și consider că în această formulă voi reuși să realizez tot ceea ce mi-am propus pentru comuna Călărași. Avem multe proiecte, unele în implementare, altele în faza de licitații, pentru altele așteptăm semnarea contractelor de finanțare. Am luptat pentru obținerea finanțărilor și vreau să duc la bun sfârșit actualele proiecte, precum și cele care vor urma”, a declarat Claudiu Vrajotiș.

Actualul primar al comunei Călărași, Elena Vrajotiș, nu a trecut la PSD, dar nu va mai candida la funcția de primar.