Prima pagină » Care alianță? PSD dezintegrează PNL la Botoșani și primește un grup de primari. ”Mulți eram plecați înainte de venirea domnului Iftime”
Politică

Care alianță? PSD dezintegrează PNL la Botoșani și primește un grup de primari. ”Mulți eram plecați înainte de venirea domnului Iftime”

Doina Federovici și PSD dezintegrează PNL-ul la Botoșani și îi pregătesc lui Valeriu Iftime un partid redus la un minim istoric din punct de vedere al numărului primarilor.

PSD pregătește un comunicat de presă prin care să anunțe că în rândul social-democraților au trecut primarii PNL din comunele Cristești, Cristinești, Călărași, Coțușca, Corlăteni, Leorda, Mihai Eminescu, Stăuceni și Tudora.

Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, susține că a decis să treacă la PSD din cauza lui Costel Șoptică și că decizia a fost luată înainte de venirea lui Valeriu Iftime ca președinte al PNL Botoșani.

”Primarii care au plecat din PNL, printre care și eu, au plecat din cauza lui Costel Soptica, iar dacă nu venea domnul Iftime în partid cred că plecau 14 primari. Încă sa știi ca venirea domnului Iftimi a stopat exodul primarilor. Cu doamna președinte Federovici am colaborat bine ca primar chiar dacă eram de la partide diferite”, a declarat Borfotină.

Video