Prima pagină » Federovici, ironie la adresa lui Iftime: ”Altminteri vom rămâne să ne zbatem în zona retrogradării, fără șanse de a ajunge în play-off”
Administrație Politică Știri locale

Federovici, ironie la adresa lui Iftime: ”Altminteri vom rămâne să ne zbatem în zona retrogradării, fără șanse de a ajunge în play-off”

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD Botoșani, a făcut prima ironie la adresa lui Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani care a intrat în politică preluând președinția PNL pe plan județean.

Prezentă într-o emisiune la Tele M, Federovici vorbea despre investițiile pe care CJ, dar și Primăria municipiului Botoșani le derulează, și a făcut prima declarație care îl vizează pe Iftime.

”Sunt investiții extrem de importante pentru care oameni de administrație și oameni politici luptăm să fie realizate în perioada următoare pentru mare parte din ele avem deja finanțarea. Din punctul meu de vedere, mediul de afaceri trebuie să fie alături de noi, să concretizăm împreună toate oportunitățile de dezvoltare. Trebuie practic să susținem cu toții orice investiție care aduce valoare județului Botoșani. Trebuie să valorificăm toate aceste oportunități, altminteri vom rămâne să ne zbatem în zona retrogradării, fără șanse de a ajunge să ne luiptăm pentru playoff”, a declarat Doina Federovici. Aceasta a făcut referire, fără ca măcar să pronunțe numele noului președinte al PNL Botoșani, la situația echipei condusă de Valeriu Iftime care este pe ultimul loc în SuperLiga de fotbal și riscă retrogradarea.