Prima pagină » VIDEO Schimbarea Șoptică-Iftime se va produce luni. ”Majoritatea oamenilor grei din PNL pleacă la PSD. Va lua PSD 65% peste tot!”
Politică

VIDEO Schimbarea Șoptică-Iftime se va produce luni. ”Majoritatea oamenilor grei din PNL pleacă la PSD. Va lua PSD 65% peste tot!”

Un fost președinte al PNL Botoșani anunță că iminenta schimbare a lui Costel Șoptică din funcția de președinte al partidului cu omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură, se va face luni, 26 februarie.

Florin Țurcanu, fostul președinte al PNL Botoșani, revenit ca și consultant politic în rândul liberalilor, este de părere că această schimbare va duce la o creștere până la 65% a scorului electoral al PSD.

Schimbarea Șoptică-Iftime dictată la București nu este văzută bine de o parte din primarii fideli lui Costel Șoptică.

”Majoritatea oamenilor grei pleacă la PSD, o parte din ei pleacă la AUR și o parte din ei la Dreapta Unită, unde consider că o parte din oamenii grei din partid vor ajunge la Polul Dreptei Unite. Dacă luni, din informațiile mele, se va face schimbarea la București, cu toate riscurile pe care și le asumă Bucureștiul, o să vedeți în următoarea perioadă că vor pleca din PNL. Cei mai grei oameni, care vor întoarce scorul electoral de va lua PSD 65% peste tot, vor pleca într-un termen rezonabil, ca să nu spun într-un termen foarte scurt”, a declarat Florin Țurcanu.