Prima pagină » Flutur: ”Am întors cei 5 primari care deja erau la PSD. Vom avea candidați redutabili în locuri în care nici nu contam”
Politică

Flutur: ”Am întors cei 5 primari care deja erau la PSD. Vom avea candidați redutabili în locuri în care nici nu contam”

Cătălin Flutur susține că schimbarea de la vârful PNL era mai mult decât necesară și a schimbat radical șansele pe care PNL Botoșani le are în lupta cu PSD. Cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare Valeriu Iftime îl va înlocui pe Costel Șoptică la președinția PNL Botoșani.

Flutur a taxat actuala echipă de conducere a PNL și o acuză de lipsă de credibilitate.

”În Șoptica, Gireadă, Țurcanu și Nechifor cred că foarte puțini. În schimb, această schimbare a întors din drum cei 5 primari care deja erau la PSD. Vom avea candidați absolut redutabili în locuri unde altă dată nici nu contam. Am suficientă experiență să cred că avem șanse la CJ. Acum suntem 50% la 50%”, a declarat Cătălin Flutur.

Acesta i-a mulțumit lui Valeriu Iftime, viitorul președinte al partidului, pentru susținerea oferită într-o nouă candidatură la funcția de primar al municipiului Botoșani.

”Aș dori să îmi exprim profunda gratitudine față de domnul Iftime pentru sprijinul necondiționat oferit. Acesta reprezintă un impuls semnificativ pentru mine, alimentându-mi dorința arzătoare de a realiza lucruri excepționale pentru Botoșani. Această dorință îmi conferă nu doar energia, ci și determinarea necesară pentru a mă angaja cu tot sufletul în această provocare. Înarmat cu o voință neclintită și lipsit de orice teamă, sunt mai pregătit ca niciodată să fac față viitoarelor bătălii”, a declarat Cătălin Flutur.