Prima pagină » Gireadă și-a anunțat candidatura! ”Trăim vremuri în cre democrația este înțeleasă greșit”. Pe Facebook a scos imaginea cu PNL
Administrație Politică

Gireadă și-a anunțat candidatura! ”Trăim vremuri în cre democrația este înțeleasă greșit”. Pe Facebook a scos imaginea cu PNL

Verginel Gireadă, prim-vicepreședintele PNL Botoșani și primar al comunei Mihai Eminescu, și-a anunțat candidatura pe contul său de Facebook.

Ieri, Gireadă și-a scos de la coperta contului de Facebook imaginea cu PNL și mesajul ”Prin noi înșine!”, înlocuind totul cu imagini de la proiectele de investiții din comună, iar astăzi a anunțat funcția la care va candida la alegerile locale.

La finalul postării, Verginel Gireadă a transmis un mesaj prin care lasă de înțeles că este posibil să fie schimbări politice, dar pe care le va comunica personal.

”Dragi locuitori ai comunei Mihai Eminescu, prin această postare vă aduc la cunoștință că la alegerile din acest an voi candida pentru funcția de primar al acestei comune.

În mod neoficial a începută campania electorală, iar în următoarea perioadă cu siguranță vom asista la un val de încercări de atingere a imaginii  mele  și a celor din jurul meu.

Trăim vremuri în care democrația este înțeleasă greșit și dusă la extrem în cel mai rău sens, dând frâu liber tuturor extremistilor de a crea haos! Haosul dezbină și  ne distruge, nu rămâne nimic bun în urma lui!

În acest sens, am rugămintea ca orice nelămurire aveți sau orice problemă aveți, să apelați cu încredere la mine, pentru că eu voi rămâne în continuare același om și reprezentant al comunității pe care îl cunoașteți de 20 de ani!

Așa cum v-am obișnuit, o să rămânem transparenți în ceea ce privesc toate deciziile pe care le luăm pentru dezvoltarea comunității și o să aducem în mod regulat la cunoștință toate informațiile de interes public!

În acest an îmi propun să duc la bun sfârșit toate proiectele de investiție pe care le-am inițiat până acum și să găsesc în continuare noi surse de finanțare pentru investițiile pe care le am pregătite pentru dumneavoastră!

În ceea ce privesc următoarele decizii politice,  vă anunț ca o să vă aduc eu la cunoștință despre orice se va  modifica, dacă va fi cazul!

Mult succes tuturor în noul an!”