Prima pagină » Sute de mesaje de susținere pentru primarul Andrei: ”Dosar politic, execuție!” ”Când apare cineva care face ceva pentru orașul acesta este terfelit și împroșcat cu noroi”
Administrație Politică

Sute de mesaje de susținere pentru primarul Andrei: ”Dosar politic, execuție!” ”Când apare cineva care face ceva pentru orașul acesta este terfelit și împroșcat cu noroi”

Sprijin de la botoșăneni pentru primarul Cosmin Andrei!

Botoșăneni neînregimentați politic, antreprenori, chiar și cetățeni străini ”măritați” la Botoșani, dar și membri PSD i-au transmis primarului Cosmin Andrei sute de mesaje de susținere la postarea acestuia pe Facebook în care anunța că s-a autosuspendat din toate funcțiile din partid în urma anchetei DNA referitoare la o angajare în care este acuzat de DNA că a furnizat subiectele examenului.

251 mesaje și 613 like-uri a primit primarul la postarea sa.

Vă redăm o parte din mesajele postate pe pagina de Facebook a primarului Cosmin Andrei:

Yasser Elgamal

Atâta timp cât te afli în direcția corectă (și ești), vei întâmpina întotdeauna dificultăți. Chiar dacă nu am drept de vot, am observat în ultimii 2 ani petrecuți în Botoșani că ești foarte activ și ai făcut multe pentru județ. Pot să spun că reprezinți o adăugare valoroasă pentru PSD, nu contrariul. Așa că, Doamne ajută, te susținem în orice sensuri.

Alex Bălan

Vă susținem !

Miluta Timofti

Doamne ajută! Aveți susținerea noastră!

Atănăsoaie Roxana

Vă susținem!

Catalina Caba

Il știu pe omul Cosmin Andrei cu mult, mult, foarte mult timp înainte de a fi om politic, viceprimar și mai târziu primar. Mi-a fost aproape de suflet și atunci și acum, indiferent de vremuri și de vremi. Ii doresc omului Cosmin Andrei, putere psihica și emoțională și ii spun acum public, ca indiferent de orice situație, pentru cine a contat cu adevărat, va conta întotdeauna! Restul aspectelor ce țin de aceasta situație, se vor clarifica mai devreme sau mai târziu. Ii port un gând bun omului Cosmin Andrei și ii doresc succes !

Mirel Manea

A fi om este o arta!

A fi om este o arta pe care unii, desi sunt fiinte umane, nu o stapanesc.

A fi om inseamna a te intoarce spre tine ca sa constientizezi ceea ce simti iar apoi sa te intorci spre ceilalti si când ii privesti sau ii asculti sa intelegi ceea ce simt, sa le intelegi trairile si sa le respecti.

Acesta este omul, Primarul Botoșaniului meu pe care eu il promovez pe toate scenele lumii, domnul Cosmin Andrei!

Daniela Irimescu

Va doresc numai bine, sa depasiti situatia asta cat mai repede. Se vede ca aveti rezultate bune in activitate, altfel n-ati avea dusmani care sa faca orice pt a va discredita. Dar e o vorba: „nu mor caii cand vor cainii”!

Bianca Olariu

Sunt oameni care te-ar distruge, te-ar termina de ciudă, de ură și egoism!

Dar sunt și oameni care te-ar aduna de jos, ar aduna fiecare bucățică din tine cu respect și sfială, te-ar face la loc întreg și te-ar pune în cel mai drag loc al lor, în inimă!

Deci nu luaţi seama la răutatea unora, ci bucurați-vă de respectul, dragostea, iubirea și simpatia altora!

Dacă pui la suflet răutatea celor răi, atunci unde mai pui bunătatea celor buni?

Laurentiu Lazar

Am fost si suntem in continuare alături de dumneavoastră! Cel mai bun Primar al municipiului Botoșani, care este !

Emanuel Corduneanu

Nu am nicio legătură cu politica și mereu m-am dezis de aceasta.

În ultima vreme tot mai mulți oameni de calitate ajung să fie puși la zid din varii motive.

Alți oameni abia așteaptă momentul să iasă la lumină din întunecimea răutății lor doar pentru a-și spune opinia și poate că prin asta vor câștiga public și urmăritori.

Nu susțin niciun partid politic, în schimb susțin omul care mi-a câștigat încrederea.

Sănătate și putere de a depăși!

Simona Puscasu

Stimate domn, in vara, va așteaptă un nou mandat de primar la cârma orașului nostru . Fiti puternic, totul este apa de ploaie in comparație cu ce ați făcut pentru schimbarea in bine, a orașului nostru! Continuați-va proiectele, și abia aștept sa văd cum va arată orașul peste încă 4 ani, sub administrația dumneavoastră!

Vlad Vladimir

Cel mai bun primar și gospodar, votul e pt dumneavoastră

Liviu Sorinel

Domnule Primar!

Succesele ce te aşteaptã vor fi atât de pline de satisfacții încât vei uita cã ai fost adus în situația asta de nişte oameni mici. Ignorã „lãtrãtorii”, ãştia care se cred „fãrã de pãcat şi aruncã piatra”, ei uitã mereu faptele lor ce, chiar de au rãmas ascunse fațã de alții, existã la fiecare dintre noi. Nimeni nu e Sfânt! Eşti cel mai activ Primar al Botoşaniului dintotdeauna, pentru oameni şi mereu în mijlocul lor! Dificultățile pregătesc caractere pentru destine mãrețe. Cu 7 mâini aş vota mereu oameni ca tine!

Minodora Murariu

Cum se ridică cineva și face ceva bun pentru comunitate, imediat este eliminat. O caracatiță care distruge tot binele, pentru că așa vor niște……..Noi suntem cu dvs domnule primar.

Ana Iftode

Păcat un bun Gospodar și primar. Doamne ajuta sa ne vedem la al doilea mandat!

Diaconu Silvia

Dosar politic.

Cel mai bun primar al municipiului Botoșani!

Ați schimbat orașul în bine și ați deranjat pe „unii”.

Doamne ajută să treceți cu bine peste toate răutățile!

Catalin Dăscălescu

Au inceput jocurile murdare din anul electoral. Mergem inainte!! Luptam!! Schimbam orasul in bine!!! 🤜

Politic Felix-Ovidiu

Sănătate și suntem alături , nu ne interesează viața personală ci ne interesează ce faceți pentru noi botoșăneni . Răutățile nu țin de foame , succes și Doamne ajută să depășiți această problemă . În viață învățăm multe , suntem oameni și toți mai greșim , important este sa învățăm din greșeli . Cei ce trebuie sa va susțină necondiționat , și poate să vă ierte dacă a-ți greșit, este doar familia. Părerea mea personală este că până acum a-ți fost cel mai bun primar și la următoarele alegeri vă voi vota tot pe dvs .

Geta Taielup

Suntem alături de dumneavoastră!Personal,nu cred.Sunt uimită și în același timp încrezătoare ca adevărul va ieși la iveală.

Ivan Bogdan-Cristian

Avem încredere în integritatea dumneavoastră! Se pare că atunci când lucrurile se îndreaptă în orașul nostru și ați devenit foarte puternic, de frică, alții au început jocurile murdare! Sperăm într-o rezolvare favorabilă și cât mai rapidă, atât pentru dumneavoastră cât și pentru binele orașului Botoșani!

Bogdan Chitu

Pacat…!Cel mai bun primar al Botosaniului!

Silvia Elisa

Un soț gelos, care nu era în stare de nimic decât să facă o asemenea măgărie.Nu primarul face subiectele la concursuri,ci cei de la Resurse Umane.Prostia și gelozia merg împreună, mult mai multe probleme grave sunt decât să urmărească un Primar,care face treabă bună în Botoșani.

Solonaru Simona Elena

Oricum, aveti votul nostru de incredere!

Dorica Alexandroae

Când un primar face ceva bun, încep anchetele,asa e la noi.Noi ne am obișnuit cu dedesubturile

Doamne ajuta, sa nu va pună în cârcă lucruri pe care nu le ati făcut .Trebuie sa știți ca orașul va susține.

Grigore Ureche

Chiar ai facut ceva pt oras! (O spun fara rautate)

Dar ai si pus mana măi Andrei, nu mult ca alții dar tot pus se cheamă. Orasul e mic si se mai aude de chete, numiri si parandărături!

Sa-ti ajute Dumnezeu să ieși cu bine din povestea asta si poate o sa devii mai bun.

Alina Hucai

Eu am încredere în dumneavoastră. Nici măcar nu vă cunosc personal, v_am lăsat cateva mesaje in privat despre cultură și chiar un deranjament la apa care nu era treaba dumneavoastră și ati rezolvat totul. La naiba, suntem oameni, care dintre noi nu a greșit vreodată, dar verticalitatea cu care ati reacționat e un semn despre ceea ce sunteți. Sa va ridicați si sa mergeti mai departe!

Ramona Ciornohac

Un om devotat pentru botoșineni ! Cel mai bun primar care a existat pînă în prezent !

Alin Constantin Cotinel

Doamne ajuta. Te cred om cu credință la fel ca doamna Feodorovici. Ați făcut multe pentru oras în ultimul timp. Critici sunt mereu. Mai ales bețe în roate.

Farcus Costin Valentin

Dosar politic, executie ! Vin alegerile si trebuie sa fiti eliminat, ca sa nu mai luati inca un mandat. Nu exista raspunderea magistratilor, deci…. cand se va dovedi ca nu aveti nicio vina , nu va raspunde nimeni. Stay strong !

Roxana Andreea

Este doar o procedură legală pentru a elimina orice suspiciune. Oamenii care vă cunosc știu ceea ce ați făcut și continuați să faceți pentru noi. La urma urmei nu partidul vă reprezintă, ci faptele fiecăruia. Mult succes!

Nita Bogdan George

Hai cu următorul mandat!!!

Mary Marilena

Întotdeauna când apare cineva care face ceva pentru orașul acesta este terfelit și împroșcat cu noroi.Dar zecile de concursuri care au fost până acum și care au fost toate aranjate de ce nu se anchetează?Probabil se încearcă să fie împiedicat să candideze.Eu nu am votat niciodată PSD dar de data aceasta dacă o să candideze Cosmin Andrei o să-l votez din toată inima.

Vasile Ciocan

Cel mai bun primar al municipiului Botoșani.Ați schimbat orașul în bine și ați deranjat pe,,unii”.Domnule primar vă rog din toată inima nu vă dați demisia din PSD sau de primar.Sunt alături de dumneavoastră.Jocuri electorale.

Thor Furia

Cel mai bun din toți primari .Capul sus si tot inainte!

Hogea Cristian

Piața de pasari vii ,(porumbei)cind se va deschide?duminica nu a venit nimeni din partea primăriei sa discute cu noi eram circa 200de oameni noi nu votam ?….vom tine cont .Va mulțumim.

Marinica Coca

Cel mai bun primar al Botosaniului!Respect! Dumnezeu sa va ajute sa depășiți si aceste răutăți!

Bogdan Ciurariu

Avem încredere în dvs !

Pintilie Maria

Nu cred că este adevărat ! Dumnezeu să vă ajută ! Niciun primar nu a gospodarit atât de bine orașul că dumneavoastră,domnule primar,Cosmin Andrei! Vă susținem mereu!

Gheorghe Costrus

Domnule Primar ați fost singurul pe care lam ales. de cind votez după 89 și am reușit sint sigur ca și ca independent dacă veți candida veți fi ales.Capul sus și sa va ajute Dumezeu sa ieșiți cu bine din aceasta făcătură Marea majoritate a Botoșănenilor va vor vota ca ați făcut și mai aveți de făcut proiectele începute.Eu sunt mindru cu familia mea de dv.

Mirela Mazuru

Toată susținerea și din partea noastră să treceți cu bine peste toate răutățile aduse la adresa dumneavoastră!

Sebastian Chiscari

Sunteti cel mai bun primar pe care l a avut orasul. Vă sustinem in continuare.

Andreea Andreea

Ați făcut foarte multe lucruri frumoase pentru Botoșani! Doamne ajuta!

Florin Cimpoi

Comunitatea este lângă primarul ales . Fiți tare D-le Primar

Carmen Strungariu

Iar se fac jocuri politice in an electoral. De asta nu merge nimic în țara asta, cum apare un om competent care face lucruri, ca din senin , după câțiva ani , apar unele instituții ale statului care nu mai au nimic de făcut sau au rezolvat toate dosarele de mare corupție și îl acuză pe cel care face lucruri bune că a angajat pe cineva cunoscut. Este cusută cu multă ață albă. Sau trebuia acoperită corupția președintelui CJ Prahova cu un alt scandal ? De ce nu s-a sesizat organul până acum, de ce a așteptat trei ani ?

Doinita Onofrei

Doamne ajuta si mult succes! Aveti sustinerea noastra!

Cristian

Decizie corectă de auto-suspendare., spune multe despre caracterul dvs.

Se vor lămuri lucrurile cat mai repede.

Ionut Maxim

În urma evenimentelor de astăzi, în care mi-a fost interzis accesul la toate mâncărurile picante din casă, am hotărât să respect regulile de gust instituite în bucătăria mea și să-mi anunț sosurile picante despre auto-suspendarea mea din toate funcțiile de „maestru al picanteriilor”. Îmi voi susține cauza cu lingurița de chili și voi pune la dispoziția papilelor gustative de anchetă toate informațiile despre locurile secrete de depozitare a ardeilor iuți, astfel încât situația să se lămurească în cel mai condimentat timp posibil.