Prima pagină » Actorul Florin Aionițoaei: ”Pierdut primar! Îl declar nul și neavenit”
Administrație Știri locale

Actorul Florin Aionițoaei: ”Pierdut primar! Îl declar nul și neavenit”

Actorul Florin Aionițoaei, fost director al Teatrului de copii și tineret ”Vasilache”, a marcat în stilul său propriu ancheta DNA în care primarul Cosmin Andrei a fost pus sub control judiciar pentru 30 de zile și a cerut extinderea anchetei.

Reamintim că primarul Cosmin Andrei este acuzat de DNA că ar fi facilitat angajarea unei botoșănence, cu care ar fi avut o relație, la Direcția de Impozite și Taxe Locale prin furnizarea subiectelor de examinare și a răspunsurilor necesare promovării concursului.

Florin Aionițoaei cere extinderea anchetei la membrii comisiei care ar fi divulgat primarului soluțiile pentru ca respectiva femeie să treacă de concursul pentru angajare.

”Pierdut primar! Îl declar nul și neavenit! Nu știu cum naiba l-am găsit înainte de a-l pierde dar bine că l-au găsit totuși cineva! Acuma băieții ăia care-l caută la examene, ar trebui să-l mai caute și la alte concursuri și evaluări, HCL- uri inventate s-au falsificate, etc. Și ar trebui să-i întrebe și pe ăia din comisii cum de a pus mâna primarul pe răspunsuri. Că doar n-a făcut el întrebările”, a postat actorul Florin Aionițoaei.