Prima pagină » Cătălin Silegeanu: ”Am intrat în această cursă electorală cu un program bine pus la punct, ajustat împreună cu sute de cetățeni”
Politică

Cătălin Silegeanu: ”Am intrat în această cursă electorală cu un program bine pus la punct, ajustat împreună cu sute de cetățeni”

Cătălin Silegeanu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Botoșani:

Nu mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Botoșani de dragul de a experimenta. Am intrat în această cursă electorală cu un program bine pus la punct, ajustat împreună cu sute de cetățeni cu care am discutat în acțiunile stradale. Am elaborat o strategie de dezvoltare care înglobează toate problemele stringente ale comunității noastre, dar și o serie de măsuri curajoase, pe care niciun alt candidat și niciun alt partid nu le pot pune în practică.

Depolitizarea companiilor din subordinea Consiliului Local, redimensionarea schemelor de personal din instituțiile controlate de Primărie, restrângerea organigramei aparatului administrativ, diminuarea cheltuielilor de funcționare și transferarea economiilor obținute înspre bugetul de investiții sunt angajamente pe care NIMENI altcineva nu și le poate asuma, pentru că politica pe care noi o combatem ține cu dinții cu avantajele care decurg din putere.

Acestea sunt câteva aspecte ale guvernării pe care o propun municipiului Botoșani. Mai multă administrație, mai puțină politică, mai multă muncă, mai puține foloase. Pentru ca oricine s-ar succeda după noi să nu mai poată profita de terenul prielnic intereselor obscure, creat de politrucii pe care îi cunoaștem cu toții.

#CatalinSilegeanu #AUR #Alegeri2024 #Botosani