Prima pagină » Fetița unei foste ziariste, păcăliă de profesoară să recite o poezie de Eminescu la o acțiune a senatoarei Șoșoacă
Politică Știri locale

Fetița unei foste ziariste, păcăliă de profesoară să recite o poezie de Eminescu la o acțiune a senatoarei Șoșoacă

Situație revoltătoare la Botoșani unde un copil a fost folosită la o acțiune de propagandă electoral fără voia sa și prin păcălirea prin omisiune a părinților.

Fosta ziaristă Diana Achiței Baltă a postat pe contul său de Facebook detalii cu privire la modul în care ea ca mamă a fost păcălită prin omisiune de către un cadru didactic, iar fetița sa a fost inclusă într-o acțiune politică fără să știe.

Este vorba despre o acțiune a senatoarei Diana Șoșoacă și a partidului acesteia.

”Dacă vreți să faceți acțiuni politice nu implicati copiii, mai ales fără voia lor și aprobarea părinților lor! Copila mea a fost invitată de doamna de muzică de la clasa ei să recite o poezie de Mihai Eminescu,  pentru un eveniment organizat în cinstea poetului! Foarte frumos, am zis! Du-te, fata mea! Doar că, dna profesoară a omis să spună că e un eveniment organizat de Diana Șoșoacă și partidul condus de ea!  Foarte urât că dna profesoară nu a menționat acest lucru! Nu am nimic cu niciun partid politic, dar faceți acțiuni cu oameni maturi nu cu niște copii care în loc să-și fructifice timpul liber, și așa redus maxim,  ajung să vă asculte vouă propaganda electorală! RUȘINE că am ajuns așa timpuri!”, a postat Diana Achiței Baltă.