Prima pagină » Cătălin Flutur despre candidatura la AUR: ”FAKE NEWS!”
Politică Știri locale

Cătălin Flutur despre candidatura la AUR: ”FAKE NEWS!”

Cel mai experimentat politicien al județului Botoșani se declară victima unui fake news prin propagarea unei știri postate la nivel național despre o candidatură a sa din partea AUR la Primăria Botoșani.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Cătălin Flutur infirmă vehement acest zvon rostogolit în mediul online, dar face și marele anunț pentru votanții de dreapta.

”Pentru toți cei care ați citit în presa locală știrea că aș fi candiatul AUR la Primăria Municipiului Botoșani, doresc să vă spun clar și răspicat că aceasta este o știre falsă – FAKE NEWS! Mai grav, nici un jurnalist local nu mi-a cerut un punct de vedere cu privire la acest anunț înainte de a prelua știrea, chiar dacă sunt în Botoșani și pot fi contactat oricând. Și pentru că a venit vorba(!), țin să vă anunț, dragii mei că sunt hotărât să candidez la funcția de Primar al Municipiului Botoșani, la alegerile locale din acest an! În urma anilor de experiență politică știu însă că o candidatură se asumă doar în urma studierii rezultatelor unui sondaj, pe care le aștept. Acesta este motivul pentru care nu am făcut încă anunțul oficial.

Nu în ultimul rând, țin să vă spun astăzi încă o dată tuturor ”MULȚUMESC!” pentru toată susținerea voastră”, a declarat Cătălin Flutur.