Prima pagină » Suceveanul Lucian Florea, la deschiderea McDonald’s Botoșani: Anul viitor facem drive-thru FrayDay la Botoșani!
Economic

Suceveanul Lucian Florea, la deschiderea McDonald’s Botoșani: Anul viitor facem drive-thru FrayDay la Botoșani!

Deschiderea McDonald’s Botoșani a atras atenția omului de afaceri Lucian Florea, din Suceava, fondatorul lanțului FrayDay.

Acesta a venit la Botoșani chiar în ziua în care McDonald’s a deschis la Botoșani restaurantul cu numărul 101 din România, cel mai modern dintre toate, cu 98 de locuri la interior și 68 pe terasă, drive-thru non-stop.

Florea a postat pe contul său de TikTok un video făcut la McDonald’s Botoșani. ”Dragilor, astăzi este o zi tristă pentru turismul sucevean. Din păcate, turismul sucevean tinde să cadă, să nu mai fie atât de acid pe weekend-uri pentru că … da dragilor… welcome to Botoșani! Au venit băieții aceștia la Botoșani! Dar nu o să îi lăsăm noi să își facă de cap așa că fratele este băgat aici la Botoșani cu treabă. Urmează să semnnăm mare contract, facem drive-thru la FryDay la Botoșani. Ce crezi? Nu vă las la greu, anul viitorul FrayDay la Botoșani”, a spus Lucian Florea.

https://vm.tiktok.com/ZGeFeg1Y4/