Prima pagină » VIDEO Regal Filarmonica Botoșani, Ozana Barabancea, Brio Sonores și Ana Maria Donose. Concertul de Crăciun a fost FABULOS!
Știri locale Visit Botoșani

VIDEO Regal Filarmonica Botoșani, Ozana Barabancea, Brio Sonores și Ana Maria Donose. Concertul de Crăciun a fost FABULOS!

Într-o comunitate zguduită puternic de scandaluri în ultima perioadă, muzica Filarmonicii ”George Enescu”, condusă de marele artist Mirel Manea, pare să fie pansamentul de care botoșănenii aveau nevoie pe finalul de an. Și Mirel Manea are dreptate, muzica este vindecătoare! Două zile de vis, de vindecare, așa poate fi descris Concertul de Crăciun al Filarmonicii Botoșani, care i-a avut alături pe încântătoarea Ozana Barabancea, Brio Sonores și Ana Maria Donose, sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea. Prezentator a fost inconfundabilul Dan Negru.

Și Mirel Manea ne-a învățat că intrarea se face musai pe covor roșu, că spectacolul la Filarmonică începe din hol, că scena trebuie să fie scenă și să arate impecabil, ornată diferit la fiecare eveniment cu cele mai frumoase flori și decorațiuni.

Mirel Manea și Filarmonica ne-au cerut să ținem pasul cu ei și ne-au oferit niște show-uri de zile mari, care au atras atenția întregii lumi muzicale din țară, iar Concertul de Crăciun a avut din nou acel ceva ”made by Mirel Manea” care te-a făcut abia să-l aștepți și să te bucuri de el cu toată puterea.

Cu un dirijor implicat total în spectacol, cu fabuloșii membri ai Filarmonicii ”George Enescu”, cu un Dan Negru care le-a pregătit intrările Ozanei Barabancea, Brio Sonores și a Anei Maria Donose în fața publicului din  Botoșani, cu fărâme din istoria COLOSALĂ a locului punctate din inimă de Dan Negru, cu o Ozana Barabancea care te fascinează cu vocea ei, Mirel Manea ne-a făcut să trăim un nou concert memorabil. ”Cred că publicul s-a bucurat foarte mult de programul pe care l-am ales, fiind un program gândit pentru un public cât mai larg pe care ne dorim să îl facem să simtă căldura sărbătorilor. Concertul de Anul Nou al Filarmonicii Botoșani va avea loc pe 18 și 19 ianuarie 2024 și va reuni  pe cei mai buni dintre cei mai buni: programul muzical vesel, plin de viață și uneori contemplativ, cu compoziții ale dinastiei Strauss și contemporanii acestora asigură un început bun în noul an. De la valsuri la polci la cea mai vieneză muzică scrisă vreodată într-o interpretare artistică de valoare”, a declarat marele Mirel Manea, la finalul unui concert de poveste care a încununat un an fantastic pentru Botoșani prin prisma evoluției Filarmonicii George Enescu.