Prima pagină » G4Media: Fostul director al Spitalului Județean, Doina Caba, directorul de îngrijiri, asistenți și medici șefi, REȚINUȚI în dosarul șpăgilor
Știri locale

G4Media: Fostul director al Spitalului Județean, Doina Caba, directorul de îngrijiri, asistenți și medici șefi, REȚINUȚI în dosarul șpăgilor

11 persoane au fost reținute și alte patru puse sub control judiciar după perchezițiile DNA de la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani, conform informațiilor G4Media. Printre persoanele reținute se numără fostul manager al spitalului, Doina Caba , directorul îngrijiri, medici șefi, asistenți șefi și alți funcționari din spital.

DNA a descins miercuri la spitalul din Botoșani, într-un dosar privind infracțiuni de corupție din perioada 2018-2023. E vorba despre fraudarea unor concursuri de ocupare a unor posturi vacante. Procurorii anticorupție au efectuat percheziții și la sediul județean al PSD dar și domiciliile unor persoane fizice.

Șpăgile date pentru angajarea la spitalul județean erau între 2.000 de euro și 15.000 de euro, potrivit surselor G4Media. Spitalul Județean este în subordinea Consiliului Județean Botoșani.

Președinta Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a confirmat miercuri că este vizată de dosarul DNA. Ea a spus că procurorii au făcut percheziții la ea acasă.

Sursa: g4media.ro