Prima pagină » VIDEO Oreste Teodorescu: ”În județul Botoșani a existat o civilizație veche de peste 40.000 de ani. Locul abundă de povești și legende”
Știri locale Visit Botoșani

VIDEO Oreste Teodorescu: ”În județul Botoșani a existat o civilizație veche de peste 40.000 de ani. Locul abundă de povești și legende”

Cunoscutul moderator TV și activist Oreste Teodorescu a făcut o postare despre județul Botoșani pe pagina sa de Facebook.

”Descoperirile antropologice, istorice si arheologice confirma astăzi ca in județul Botosani, a existat o civilizatie veche de peste 40.000 de ani. Locul abundă de povesti si Legende, dar si de locuri misterioase precum catacombele vechiului targ, mormintele uriașilor si lacurile fără fund. Va invit in episodul de astăzi sa pătrundem in aceasta lume care fascinează si contrariază deopotrivă, făcându-i si pe cei mai sceptici cercetători sa-si pună multe întrebări, încă fara răspunsuri precise”, a scris Oreste.

Acesta a făcut referire la multe dintre legendele locale, în special cele ale uriașilor, culturii Cucuteni și ale catacombelor vechiului oraș Botoșani.