Prima pagină » Magopeț aduce și gaz în Ibănești. 9,5 milioane lei pentru înființarea rețelei de gaze naturale
Știri locale

Magopeț aduce și gaz în Ibănești. 9,5 milioane lei pentru înființarea rețelei de gaze naturale

Încă o comună din județul Botoșani va avea gaz metan. Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești, a anunțat că proiectul de conectare la gaz a fost aprobat și are alocare Financiară.

”O altă promisiune pentru comunitatea ibăneșteană va deveni realitate! Obiectivul de investiții „Înființare sistem de alimentare cu gaze naturale în comuna Ibănești, județul Botoșani” a fost inclus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pe lista aprobată prin Ordinul comun al ministrului Dezvoltării și al ministrului Energiei. Suma alocată de la bugetul de stat este de 9.500.000,00 lei”, a declarat Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești.

Edilul susține că Ibănești se va dezvolta în următorii ani și din punct de vedere economic, având în vedere că toate rețelele de utilități vor fi prezente, apă, canalizare, gaz și energie electrică.

”Este o sumă consistentă și sunt convins că după realizarea acestei investiții, cât și a celor deja în lucru, va crește gradul de dezvoltare al comunei, pentru că vom vorbi de facilități noi, de care nu am beneficiat în anii precedenți. Sunt proiecte care vor schimba „fața“ comunei noastre, o comună ce se dezvoltă continuu pe toate palierele. Alături de mine am o echipă competentă, care a dat dovadă de atenție și corectitudine în realizarea documentației și a tuturor procedurilor complexe. Consiliul Local a jucat, de asemenea, un rol important, votând, în majoritate, toate proiectele inițiate în ședințele de Consiliu Local. Tuturor, vă mulțumesc!”, a completat primarul comunei Ibănești.