Prima pagină » Un singur consilier județean s-a opus ca USR să ceară în plenul CJ demiterea conducerii Nova Apaserv. ”USR este în campanie electorală”
Administrație Politică Știri locale

Un singur consilier județean s-a opus ca USR să ceară în plenul CJ demiterea conducerii Nova Apaserv. ”USR este în campanie electorală”

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a supus votului plenului CJ ca Raluca Curelariu, consilier local USR, să le vorbească tutuor consilierilor județeni despre propunerea de schimbare a conducerii Nova Apaserv în urma celor peste 3000 de semnături de la botoșăneni în acest sens.

Un singur consilier județean s-a opus ca USR să vorbească în plenul CJ.

Este vorba despre Costel Pătrăuceanu, consilier județean PSD.

”M-am opus pentru că USR este de jumătate de an în campanie electorală cu multe vorbe și fără nicio soluție. A venit doamna Curelariu în plen, a vorbit despre anumite probleme de la Nova Apaserv și a cerut demiterea conducerii companiei fără a propune măcar o singură soluție. Ori, de trei ani de zile se caută și se aplică la Nova Apaserv cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor de acolo. Mai sunt încă multe probleme de rezolvat, dar este pentru prima dată când se acționează pentru însănătoșirea companiei, rezolvarea pe termen lung a problemelor. Actuala conducere a CJ nu caută măsuri care doar să dea bine pe termen scurt, ci soluții durabile, pe termen lung. În tot discursul, USR a făcut campanie electorală și nu a propus nicio măsură concretă”, a declarat Pătrăuceanu.