Prima pagină » Verginel Gireadă, PNL: 2024, vom rămâne uniți și implicați pentru a ieși victorioși în urma tuturor alegerilor
Politică

Verginel Gireadă, PNL: 2024, vom rămâne uniți și implicați pentru a ieși victorioși în urma tuturor alegerilor

Prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, a fost prezent la dezbaterea ”Siguranța copiilor în mediul online”, organizată de Organizația Femeilor Liberale, și a spus că tot PNL-ul trebuie să muncească pentru a câștiga alegerile din 2024.

În cadrul evenimentului s-a discutat despre proiectul PNL inițiat de senatorul Nicoleta Pauliuc, președinte OFL, care are ca tema principală asigurarea unui mediu on-line sigur pentru copiii noștri.

”Cu prilejul reîntâlnirii a membrilor Partidului Național Liberal, în cadrul dezbaterii au fost împărtășite gânduri și idei despre anul care urmează, 2024, an în care cu toții am stabilit că vom rămâne uniți și implicați pentru a ieși vicotrioși în urma tuturor alegerilor.

Evenimentul de success se datorează implicării doamnelor din Organizația Femeilor Liberare, pe care le felicit pe această cale”, a declarat Verginel Gireadă.