Prima pagină » Prefectul Cornilă: ”Toate proiectele mari de dezvoltare ale județului și ale municipiului Botoșani au fost realizate de noi, de PNL”
Politică Știri locale

Prefectul Cornilă: ”Toate proiectele mari de dezvoltare ale județului și ale municipiului Botoșani au fost realizate de noi, de PNL”

Prezent la dezbaterea Organizației de Femei Liberale din Botoșani având ca principal temă siguranța copiilor în mediul on-line, prefectul Sorin Cornilă a anunțat că PNL va câștiga alegerile din 2024 pe plan local.

Cornilă, prim-vicepreședinte al PNL Botoșani, a spus că liberalii au o istorie care coincide cu marile reușite ale României, iar pe plan local tot ce ține de dezvoltare pleacă tot de la liberali.

Dar ce ne împinge pe noi înainte, ne dă putere să ne ridicăm și să performăm, sunt copiii noștri.

V-ați gândit vreodată cum arată România pe care o lăsăm moștenire copiilor noștri? Dacă vrem o Românie dezvoltată, prosperă, noi trebuie să o facem! Toate proiectele mari de dezvoltare ale județului și ale Municipiului Botoșani au fost realizate de noi, de PNL și de oameni politici de dreapta, de liberali. Pentru că știm să facem treabă bună, avem viziunea necesară și determinarea de a schimba lucrurile în bine. O dovedesc primarii PNL împreună cu consilierii locali PNL care dezvoltă comunitățile pe care le conduc și îi felicit și cu această ocazie. Iar PNL a dovedit în toți acești ani că este partidul marilor investiții și al dezvoltării. Iar pentru a dezvolta județul Botoșani, orașele și comunele, trebuie să câștigăm alegerile! Iar eu sunt convins că putem câștiga alegerile din 2024 la Botoșani. Sunt convins de asta! Știm cum să facem asta, știm să câștigăm! Sunt mulți colegi cu vechime în partid care au dus multe bătălii electorale și politice și ei știu foarte bine faptul că dacă suntem uniți și nu acționăm pentru alte interese, dacă fiecare membru PNL crede și este motivat, dacă tragem toți, dacă suntem toți implicați, putem câștiga alegerile din 2024 în județul Botoșani”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.

Acesta a precizat că obiectivul PNL este unul foarte clar: câștigarea alegerilor de anul viitor! ”Înainte ca botoșănenii să creadă în noi, trebuie să credem noi toți și fiecare în parte în reușitele noastre, ca o familie. O mare familie liberală. Pentru că asta suntem, o mare familie. Eu sunt convins că vom reuși. Știți de ce? Pentru că Partidul Național Liberal are în ADN-ul său reușitele și victoriile! Ne așteaptă o perioadă dificilă, nu va fi ușor, și pentru asta avem nevoie de unitate mai mult decât oricând. Unitatea este forța noastră cea mai puternică. În fața provocărilor, uniți vom depăși toate obstacolele și vom construi un viitor mai bun pentru copiii noștri! Ponderea partidului nostru în politica din județul Botoșani poate fi la un nivel mult mai bun, de aceea este imperios necesar să prezentăm electoratului nostru fidel, dar și celorlalți alegători, principiile și valorile esențiale care definesc politica liberală cu accent pe democrație, egalitate de șanse, onestitate și meritocrație. Vom reuși! Fiți și voi convinși de asta!”, a concluzionat prefectul Sorin Cornilă.