Prima pagină » În 2024 vor fi scoase liniile de tramvai de la intrarea din zona industrială până la intersecția Calea Națională cu Sucevei
Administrație Știri locale

În 2024 vor fi scoase liniile de tramvai de la intrarea din zona industrială până la intersecția Calea Națională cu Sucevei

Primarul Cosmin Andrei a declarat, prezent la o emisiune la Tele M, că în 2024 vor fi dezafectate toate scuarurile pentru tamvaie din tot orașul, iar din zona industrială până la intersecția Calea Națională cu Sucevei vor fi scoase și liniile de tramvai.

”Avem proiect pentru dezafectarea scuarurilor din tot orașul. Linia de tramvai o vom scoate și vom începe din zona industrială. Vom solicita realizarea unui protocol cu Secția Drumuri Național, noi scoatem dalele de tramvai, vom aduce carosabilul până la nivelul de ultim strat de asfalt pe care să îl toarne CNAIR pe o lungime de 3 kilometri, de la intrarea în municipiu până la EON”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Acesta a precizat că se va urma moderul de protocol prin care s-au refăcut intrările în Botoșani dinspre Iași, Suceava, Ștefănești și Săveni.

”Se va asfalta din bordură în bordură. Noi vom scoate căile de rulare ale tramvaielor, dezafectăm scuarurile, pregătim carosabilul pentru ultimul strat. Atât poate face SDN, ultimul strat”, a completat primarul Cosmin Andrei.