Prima pagină » Gianina Poroșnicu, avocata familiei Alexandrei Ivanov, anunță că anchetatorii au acceptat expertul medico-legal solicitat
Știri locale

Gianina Poroșnicu, avocata familiei Alexandrei Ivanov, anunță că anchetatorii au acceptat expertul medico-legal solicitat

Se fac pași birocratici importanți în ancheta penală privind moartea în chinuri a Alexandrei Ivanov în Maternitatea Botoșani, după 7 ore de coșmar fără îngrijire medicale.

Avocata Gianina Poroșnicu a declarat, că de partea familiei Alexandrei a venit un expert medico-legal de înaltă clasă recunoscută la nivel național.

”Ancheta penală a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava în „cazul Alexandra Ivanov” a intrat într-o fază extrem de importantă, în care un rol decisiv îl au experții: după cum știți, toate părțile implicate pot utiliza expertize medico-legale pentru a-și susține argumentația juridică. În ceea ce ne privește, vă pot anunța că familia Alexandrei și-a asigurat colaborarea unui profesionist de înaltă clasă și a cărui probitate este unanim recunoscută în rândul colegilor și, în general, în spațiul public. Cu sprijinul domniei sale, vom ajuta organele de anchetă să se edifice asupra semnificației evenimentelor din noaptea de 17/18 august, să discearnă responsabilitățile și să avanseze în direcția unei soluții juste. Așteptăm cu nerăbdare această etapă în care concluziile științei ne vor susține argumentele și vor conduce către adevăr”, a declarat Gianina Poroșnicu.