Prima pagină » Primăria Botoșani va monta în oraș 4 defibrilatoare automate. Medicii UPU-SMURD vor prezenta astăzi cum se folosesc pentru a salva vieți
Administrație Știri locale

Primăria Botoșani va monta în oraș 4 defibrilatoare automate. Medicii UPU-SMURD vor prezenta astăzi cum se folosesc pentru a salva vieți

Municipalitatea botoșăneană va monta 4 defibrilatoare automate în instituțiile publice din subordine care în care ajung cei mai mulți localnici pentru a fi folosite în cazuri de urgență.

Astăzi va avea loc și testarea acestor defibrilatoare de către specialiștii UPU-SMURD.

”În vederea aplicării unei măsuri de prim-ajutor cetățenilor care se adresează Primăriei Municipiului Botoșani dar și angajaților, cât și la recomandarea Consiliului European de Resuscitare, municipalitatea a achiziționat 4 defibrilatoare automate.

Luni, 16 octombrie 2023, la ora 13:00, la sediul Primăriei Municipiului Botoșani, va avea loc o prezentare a modului de folosire a acestor aparate, susținută cu sprijinul personalului medical din cadrul UPU-SMURD al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani”, se prezicează într-un anunț al Primăriei municipiului Botoșani.