Prima pagină » 18 echipe au prins 4.686 kg crap în concursul de la Tucani Lake, printre cele mai mari carpodroame din Moldova
Știri locale Visit Botoșani

18 echipe au prins 4.686 kg crap în concursul de la Tucani Lake, printre cele mai mari carpodroame din Moldova

Doi oameni de afaceri au făcut din Botoșani raiul pescarilor sportivi! La câțiva kilometri de municipiul Botoșani se află Tucani Lake, care este și printre cele mai mari carpodroame din regiunea Moldovei.

La sfârșitul săptămânii trecute, 18 echipe din București, Neamț, Bacău, Vrancea și Botoșani s-au întrecut pe Tucani Lake la un concurs care la final a totalizat o greutate de 4686 kilograme de crap.

Cel mai mare pește prins a avut 21,12 kilograme.

”Felicitări Claudiu Popa pentru profesionalism și mulțumim echipelor Claumar pentru efortul depus și implicarea în desfășurarea acestui concurs! Felicitări și mulțumim arbitrului Puciu Mihai Iulian pentru corectitudine și anduranța de care a dat dovadă”, au transmis administatorii Tucani Lake, Adrian Onofraș și Ovidiu Cantea.

Tucani Lake se întinde pe 12 hectare, are un total de 16 tone de crap, din care 20 de pești au peste 20 kilograme și chiar 30, iar cel mai mare pește din lac este un sturion de 45 kilograme.

Sponsorii întrecerii de 3 zile de la sfârșitul săptămânii trecute au fost Claumar Pescar, Decathlon Botoșani, Voronskaya, Tucani Lake. Tucani Lake este o investiție 100% privată realizată de Adrian Onofraș și Ovidiu Cantea, cei care dețin service-ul auto Auto Padre, iar nivelul calitativ impus este unul dintre cele mai ridicate la nivel național.